Játékszabályzat

I. A Játékszabályzat hatálya

A jelen nyereményjáték szabályzatot (a továbbiakban: Szabályzat) Kőröstej Tejfeldolgozó és Kereskedelmi Kft. (székhely: 2745 Kőröstetétlen, Abonyi út 2.; Cg. 13 09 064316; adószám 10637959244:) mint a nyereményjáték szervezője (a továbbiakban: Szervező), illetve a NetKids Multimédia Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1118 Budapest, Kaptárkő utca 4. 3. emelet 11.; Cg. 01-09 911631.; adószám: 14607734243), mint a Játék lebonyolítója (továbbiakban: Lebonyolító) adta ki a 2020. évben megrendezésre kerülő „Sajtolj, és Nyerj!” hajdusajtjatek.hu oldalon lebonyolított promóciós játékra vonatkozóan (a továbbiakban: Játék).

A Szervező kijelenti, hogy az általa meghirdetett jelen Játék nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény hatálya alá.

A Játék független a Facebook és Google felületektől, melyek nem támogatják, valamint nem vesznek részt benne.

Jelen Játékszabályzat hatálya a Szervező által meghirdetett Játékra terjed ki, valamint azokra a résztvevőkre (a továbbiakban: Játékos), akik a lent meghatározott feltételeknek megfelelően részt vesznek a Játékban, és mindenkire, aki a Játékkal kapcsolatban igényérvényesítéssel vagy kifogással lépne fel.

A Játékos a Játékban való részvétellel maradéktalanul elfogadja a jelen Játékszabályzat feltételeit, beleértve az adatkezelési rendelkezéseket is. A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játékban való részvétel előtt az ő kötelessége előzetesen tájékozódni a Játékszabályzat rendelkezéseiről, ennek elmulasztására kötelezettségek keletkeztetése vagy előnyök szerzése végett nem hivatkozhat. Amennyiben a Játékos a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételekkel nem ért egyet, vagy az abban előírt feltételeknek nem felel meg, a Játékban nem jogosult részt venni. Szervező és a Lebonyolító jogosult az ilyen Játékost saját döntése alapján a Játékból kizárni.

A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.


II. A Játékban részt vevő személyek

A Játékban azok a 18. életévüket betöltött természetes személyek vehetnek részt, akik a játékban való részvétel érdekében, a Játék időtartama alatt az adott nyereménykategóriának megfelelő fajtájú Hajdú Sajt terméket vásárolnak a nyereménykategóriának megfelelő alkalommal, majd a vásárlást követően a számlák alján szereplő AP kódot (AP +9 karakter) feltöltik a hajdusajtjatek.hu oldalra, megválaszolják a regisztrációhoz szükséges kérdéseket (vásárlás helyszíne és időpontja, valamint vásárolt termékek), helyesen válaszolnak egy tudás alapú kérdésre, továbbá feliratkoznak a Hajdú Sajt hírlevelére, amennyiben azt az adott nyereménykategória megköveteli. A játékos a vásárlás időpontjának megjelölésekor, a számlán található pontos időpontot (dátum, óra és perc) kell megadja, ellenkező esetben nem jogosult a nyereményre. 1 AP kódot, 1 konkrét időponttal 1 alkalommal lehet felölteni, függetlenül a blokkon szereplő, vásárolt Hajdú Sajt termékek számától. A Játékos nem vásárolhat több Hajdú Sajt terméket ugyanazon időpontban, de külön vásárlási tranzakcióként. A kódfeltöltés folyamata során a rendszer nem képes elfogadni. A feltöltött AP kódot tartalmazó számlákat a Játék végéig meg kell őrizni, Nyertesnek történő kisorsolás esetén pedig be kell mutatni. A számla/számlák bemutatása hiányában a Nyertes kizárásra kerül a Játékból, a helyébe pedig új Nyertes lép pótsorsolás útján.

Nem vehetnek részt a Játékban a Szervezőnél és Lebonyolítónál munkaviszonyban vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személyek, ezen jogi személyek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, felügyelőbizottsági tagjai, megbízottjai és mindezen személyek Ptk. szerinti közeli hozzátartozói.

A Játékban kizárólag magyarországi állandó lakcímmel vagy magyarországi tartózkodási hellyel rendelkező személyek vehetnek részt.

Szervező és Lebonyolító fenntartja a jogot, hogy a Játékból kizárja azt a Játékost, továbbá jogi felelősségre vonást alkalmazzon (kártérítési, esetlegesen büntetőjogi eljárást kezdeményezzen) azzal a Játékossal szemben, aki: a) a Játék menetének befolyásolásával, weboldalának feltörésével, vagy egyéb, nem tisztességes úton kíván a Játék során előnyhöz jutni, b) más Játékos vagy személy adataival (pl. Facebook profil) visszaél; c) a Játék tisztességes lebonyolítását bármilyen módon veszélyezteti.

Szervező és Lebonyolító fenntartja a jogot arra, hogy a kizárásra okot adó eseteket saját belátása szerint bírálja el.


III. Nyeremények

A Játék során összesen 152 darab nyeremény kerül kisorsolásra az alábbiak szerint:

Napi nyeremények
A Játék teljes időtartama alatt, 48 napon keresztül, minden nap 3 db, egyenként bruttó 5000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalvány kerül kisorsolásra.

Heti nyeremények
A Játék időtartama alatt összesen 6 darab, egyenként bruttó 120 000 Ft értékű wellness hétvége kerül kisorsolásra a Silvanus Konferencia és Sport Hotel**** Visegrád jóvoltából. A nyeremény paraméterei:
- 2 fő, 2 éjszaka választott időpontban
- Szállás a kiválasztott szobában
- Félpanzió: büféreggeli, vacsora
- Az Uszoda- és Wellness-Centrum használata
- Fürdőköpeny-használat
- Wifi Internet-használat
- Nem tartalmazza a parkolás díját (1000 Ft / autó / éjszaka) és az idegenforgalmi adót.

A heti nyereményekért az alábbi idősávokban játszhatnak a Játékosok:
- 1. heti nyeremény: 2020.11.02-2020.11.08
- 2. heti nyeremény: 2020.11.09-2020.11.15
- 3. heti nyeremény: 2020.11.16-2020.11.22
- 4. heti nyeremény: 2020.11.23-2020.11.29
- 5. heti nyeremény: 2020.11.30-2020.12.06
- 6. heti nyeremény: 2020.12.07-2020.12.13

A Játék utolsó, rövidített hetében (2020.12.14-2020.12-18) már nem kerül heti nyeremény kisorsolásra.

Különdíj
A Játék időtartama alatt összesen 1 darab, bruttó 433 000 Ft értékű Beko GNE 134630 X Side By Side hűtőszekrény kerül kisorsolásra. A nyeremény paraméterei:
- A++ energiaosztály
- NO FROST hűtési rendszer
- Négy ajtós kivitel
- Nettó űrtartalom: 535 liter (hűtőtér: 380 liter+ fagyasztótér: 155 liter)
- Energiafogyasztás: 355 kWh/év
- LCD kijelző, Érintőszenzoros vezérlés
- Jégkészítő
- Hálózati víz csatlakozás, Víz adagoló
- Inverteres kompresszor
- Minibár 3 biztonsági üvegpolc
- Aktív dupla hűtési rendszer
- Aktív szagelszívó szűrő
- Multizóna rendszer
- Frissentartó UV fény
- Méret: 182X92X72 cm
- Zajszint: 43 dB(A)

Főnyeremény
A Játék időtartama alatt összesen 1 darab, bruttó 5 023 000 Ft értékű Fiat 500 1.2 8V Rockstar személyautó kerül kisorsolásra. A nyeremény paraméterei:
- Típus: Fiat 500 1.2 8V Rockstar
- Kivitel: 4 személyes kivitel
- Motor: 4 hengeres, 1242 cm³ , 51 kW (69 LE)
- Sincom: 150.0JC.7
- Szín / kárpit: Passione piros (111) / Fekete bőr elefántcsont szegéssel (598)
- Fogyasztási értékek: 4,7l vegyes
- 2019.09.30-án forgalomba helyezett gépjármű nulla kilométerrel.
- Rockstar alapfelszereltség: Távirányítós központi zár; ABS; Állítható magasságú kormány; Küszöbbetét; Mechanikus Klímaberendezés; Elektromos első ablakemelők; Fűthető, elektromosan állítható külső tükrök; Komfort csomag; Sötétített hátsó üvegek; Ködfényszóró; Elektromos szervokormány; Vezetőoldali térdlégzsák; Osztott hátsó ülés két fejtámlával; Bőr multifunkciós kormány (8gombos); Zseb az utasülés háttámláján; ESC (+ASR,MSR,HBA,Hill Holder); Szőnyegek; Tempomat; Fix & Go (defektjavító készlet); 7”-os tft műszeregység; Vezetőoldali légzsák; Utasoldali légzsák; Oldallégzsák; Sebességhatároló; Üvegtető árnyékolóval; Stop & Start; Matt szürke külső tükrök és díszítőelemek; Keréknyomás ellenőrző rendszer; Függönylégzsák; Állítható magasságú vezetőülés; Uconnect 7” érintőképernyős rádió bluetooth telefon kihangosítóval, USB; Mobiltelefon tükrözés; Fényezett lökhárítók; Hangszórók hátul; Live szolgáltatások az érintőképernyős rádiókhoz
- Extrák: Automata klímaberendezés (140); Bőr ülések (211); Bőr váltógomb (4VU); Elektromosan nyitható napfénytető (400); Passione piros fényezés (111); Tolatóradar (508); 16” könnyűfém keréktárcsa (C osztály 195/45 R16) (7HP); Kisméretű pótkerék (803)

A nyeremények utáni adófizetési kötelezettséget minden esetben a Szervező vállalja.

IV. A Játék lebonyolításának folyamata, jelentkezés és részvétel a Játékban

A Játékban a II. pontban részletezett személyek vehetnek részt az alábbiak szerint:

Napi nyeremény
A napi nyeremények sorsolásában való részvétel feltétele bármilyen Hajdú Sajt termék vásárlását igazoló számlán szereplő AP kód feltöltése a hajdusajtjatek.hu oldalra, a vásárlás időpontjának és helyszínének megadása, a vásárolt termékek megjelölése, egy tudás alapú kérdés helyesen történő megválaszolása, a Hajdú Sajt hírlevelére történő feliratkozás, valamint az így elérhetővé váló digitális szerencsekerék megpörgetése. A Játékos 1 blokkal (ami tartalmazza az AP kódot és a vásárlás időpontját), 1 alkalommal indulhat a napi nyereményért. A Játékos egy másik vásárlást igazoló blokkal, feltéve, hogy nem sérti meg a jelen szabályzat II. pontjában taglalt részvételi feltételeket, újra indulhat a napi nyereményért, azonban két szerencsekerék megpörgetés között 30 percnek el kell telnie. A Játéksorsolás algoritmussal, automatikusan és valós időben, a szerencsekerék megpörgetésének segítségével történik.

Heti nyeremény
Összesen 6 darab nyeremény kerül kisorsolásra a Játék teljes időtartama alatt. Az adott heti sorsolásában való részvétel feltétele bármilyen Hajdú Sajt termék vásárlását igazoló számlán szereplő AP kód feltöltése a hajdusajtjatek.hu oldalra, a vásárlás időpontjának és helyszínének megadása, a vásárolt termékek megjelölése, illetve egy tudás alapú kérdés helyesen történő megválaszolása. A kódfeltöltés folyamata során a Játékos nem sértheti meg a jelen szabályzat II. pontjában taglalt részvételi feltételeket. A Játékos 1 héten 1 alkalommal vehet részt a heti nyeremény sorsolásában. A Játékos mind a 6 db heti nyeremény sorsolásán részt vehet, amennyiben minden héten legalább 1 alkalommal a fentiek szerint jár el. A sorsolás minden héten utólag, jelen szabályzat V. pontja szerint részletezett módon történik.

Főnyeremény
A sorsolásában való részvétel feltétele a teljes Játék időtartama alatt legalább 5, bármilyen Hajdú Sajt termék vásárlását igazoló számlán található AP kód feltöltése a hajdusajtjatek.hu oldalra, a vásárlások időpontjainak és helyszíneinek megadása, a vásárolt termékek megjelölése, illetve egy tudás alapú kérdés helyesen történő megválaszolása feltöltésenként. A kódfeltöltés folyamata során a Játékos nem sértheti meg a jelen szabályzat II. pontjában taglalt részvételi feltételeket. A főnyeremény sorsolásában való részvételhez nem szükséges kiemelt Hajdú Sajt termék vásárlása. Az 5 AP kód feltöltését követően a további vásárlásokat igazoló számlák AP kódjának feltöltése nem növeli a Játékos esélyét a főnyeremény sorsolásánál. A sorsolás játék végén utólag, jelen szabályzat V. pontja szerint részletezett módon történik.

Különdíj
A sorsolásában való részvétel feltétele a teljes Játék időtartama alatt legalább 3 kiemelt Hajdú Sajt termék vásárlását igazoló számlán szereplő AP kód feltöltése a hajdusajtjatek.hu oldalra, a vásárlások időpontjainak és helyszíneinek megadása, a vásárolt termékek megjelölése, illetve egy tudás alapú kérdés helyesen történő megválaszolása feltöltésenként. A kódfeltöltés folyamata során a Játékos nem sértheti meg a jelen szabályzat II. pontjában taglalt részvételi feltételeket. Az AP kód feltöltése során a Játékosnak lehetősége van kiválasztani egy listából a vásárolt Hajdú Sajt terméket, vagy termékeket. A Játékos akkor vehet részt a különdíj sorsolásán, amennyiben játék időtartama alatt legalább 3 alkalommal AP kódot tölt fel, majd a terméklistánál kiválasztja, hogy kiemelt terméket vásárolt. A Játék során a kiemelt termék listáját jelen játékszabályzat VIII. pontja tartalmazza. A 3 kiemelt termék vásárlását igazoló AP kód feltöltését követően, a további kiemelt termékek vásárlását igazoló számlák AP kódjának feltöltése nem növeli a Játékos esélyét a különdíj sorsolásánál. A sorsolás játék végén utólag, jelen szabályzat V. pontja szerint részletezett módon történik.

Egy vásárlást igazoló számla AP kódjának feltöltésével egyszerre több sorsolásba is bekerülhet a játékos, feltéve, hogy az adott nyereménykategória által megkövetelt feltételek teljesültek. Egy példát említve: amennyiben a Játékos minden héten feltölt 1 db, kiemelt Hajdú Sajt termék vásárlását igazoló számlán található AP kódot, valamint már az első feltöltésnél feliratkozik a hírlevélre, akkor részt vesz mind a 6 db heti nyeremény sorsolásában, a főnyeremény sorsolásában, a különdíj sorsolásában, valamint 6 alkalommal pörgetheti meg a szerencsekereket a napi nyereményekért. Azonban 1 AP kód feltöltése 1 vásárlásnak számít abban az esetben is, ha a számlán több Hajdú Sajt termék szerepel.


IV. A Játék időtartama

A Játék kezdete: 2020.11.01. 00:00
A Játék vége: 2020.12.18. 23:59
A Játékosok a megjelölt Játék kezdő és záró időpontja között tudnak a Játékban részt venni.


V. Sorsolás

A nyeremények sorsolása az alábbiak szerint alakul:

Napi nyeremények
A napi nyeremények sorsolását algoritmus végzi valós időben. A Játékosok a szerencsekerék megpörgetése után azonnal értesülnek arról hivatalos e-mail formájában, hogy nyertek-e. A rendszer naponta 3 nyertest sorsol ki. A Lebonyolító fenntartja a jogot arra, hogy a VI. pontban részletezett okok érvénytelen nyertest illető nyereményét betegye bármelyik későbbi nap nyereményei közé. Ebben az esetben az adott napon 3-nál több nyeremény is kisorsolásra kerül.

Heti nyeremények
A nyeremények heti rendszerességgel, számítógépes algoritmus segítségével kerülnek kisorsolásra automatikusan. Amennyiben a VI. pontban részletezett okok miatt meghiúsul az adott heti nyeremény átadása, a Szervező 3 napon belül pótnyertest sorsol. A heti nyeremények sorsolásának időpontjai:
- 1. heti nyeremény sorsolása: 2020.11.09 00:00
- 2. heti nyeremény sorsolása: 2020.11.16 00:00
- 3. heti nyeremény sorsolása: 2020.11.23 00:00
- 4. heti nyeremény sorsolása: 2020.11.30 00:00
- 5. heti nyeremény sorsolása: 2020.12.07 00:00
- 6. heti nyeremény sorsolása: 2020.12.14 00:00

Főnyeremény és Különdíj
A nyeremények a játék végén, számítógépes algoritmus segítségével, közjegyző jelenlétében kerülnek kisorsolásra automatikusan. Azonos időben 3-3 pótnyertes is kisorsolásra kerül. A nyeremények sorsolásának időpontja: 2020.12.19 00:00, helyszíne: Budapest 1025, Törökvész út 133/b.


VI. Nyertesek, pótnyertesek és értesítésük, a nyeremények átadása

A Nyertesek listáját a Lebonyolító a hajdusajtjatek.hu oldalon teszi közzé. A Játékosok a Játékban történő regisztrációval egy időben elfogadják, hogy a Lebonyolító a nyertes Játékosok nevét az oldalon közzé tegye.

A Nyeremény átvételének módjával és a nyertes címével kapcsolatban a Lebonyolító a sorsolási szoftverén keresztül azonnal, automatizáltan felveszi a kapcsolatot a Nyertessel email formájában. Amennyiben a Nyertes nem válaszol 1 munkanapon belül a kapcsolatfelvételre, Lebonyolító egy további alkalommal megpróbálja felvenni a kapcsolatot a Nyertessel a kódfeltöltés során megadott elérhetőségein keresztül manuálisan. Amennyiben Nyertes a manuális értesítésre sem válaszol további 2 munkanapon belül, automatikusan eláll a Nyereményhez való jogosultságától.

Amennyiben a Nyertes elveszti a nyereményre való jogosultságát, a napi nyeremények esetében a nyeremény visszakerül a rendszerbe és egy későbbi időpontban ismét kisorsolásra kerül az eredetivel megegyező módon (digitális szerencsekerék), a heti nyeremény esetében 3 munkanapon belül pótnyertest hirdet a Lebonyolító. Utóbbi esetben a pótnyertes sorsolása számítógépes szoftver segítségével történik, minimum 4 tagú sorsolási bizottság előtt a Szervező központi kereskedelmi irodájában a Budapest 1025, Törökvész út 133/b címen.
A főnyeremény és különdíj esetében, amennyiben a Nyertes elveszti a nyereményre való jogosultságát, a közjegyző jelenlétében kisorsolt első pótnyertes lép automatikusan a helyébe, akivel a kapcsolatfelvétel azonos módon történik, azonos szabályok szerint. A második és harmadik pótnyertesre ugyanezen feltételek/szabályok vonatkoznak.

Szervező kizárja a felelősséget a Játékos által helytelenül megadott elérhetőség miatt meghiúsuló kapcsolatfelvétel esetén.

A napi és heti nyereményeket a Lebonyolító postai úton juttatja el a nyertes számára a kapcsolatfelvétel során megadott címre. A Lebonyolító nem vállal felelősséget a Nyertes által megadott hibás címéből eredő károkért. A Nyeremény utáni esetleges adókötelezettségek teljesítése a Szervezőt terheli. A postai kézbesítés költsége a Lebonyolítót terheli. A főnyeremény és a különdíj átadása a Szervező, a Lebonyolító és a Nyertes által egyeztetett helyszínen, időpontban és módon történik.

A Játékosoknak lehetőségük van arra, hogy nyeremény esetén elálljanak a nyereményüktől, amennyiben mégsem kívánják azt átvenni. A nyereményről való lemondásból adódó valamennyi következményt a Játékosok maguk viselik. A nyeremények nem átruházhatók és készpénzre nem válthatók.

A nyeremények átvételének feltétele minden esetben a feltöltött AP kódhoz/kódokhoz tartozó számla/számlák megőrzése és bemutatása a Lebonyolító számára. Amennyiben a Nyertes nem képes a számlák hiánytalan bemutatására, a Nyertes elveszti a jogosultságát az adott nyereményre. Lebonyolító fenntartja a jogot arra, hogy adott esetben részleges számlát is elfogadjon egyedi elbírálás alapján.


VII. Játékban résztvevő termékek és kiemelt termékek

A játékban résztvevő összes termék listája:

HAJDÚ EDAM SZELETELT 125g
HAJDÚ FÉLKEMÉNY LIGHT SAJT 1,5kg
HAJDÚ FÉLKEMÉNY LIGHT SAJT darabolt
HAJDÚ FÉLKEMÉNY LIGHT SAJT KÖMÉNYES 1,5kg
HAJDÚ FÉLKEMÉNY LIGHT SAJT KÖMÉNYES darabolt
HAJDÚ GOURMET KRÉM GÖRÖGÖS 180g
HAJDÚ GOURMET KRÉM NATÚR 180g
HAJDÚ GOURMET KRÉM OLASZOS 180g
HAJDÚ GRILLENYICA 200g
HAJDÚ GRILLSAJT CHILI&LIME 240g
HAJDÚ GRILLSAJT GYROS FŰSZEREKKEL 240g
HAJDÚ GRILLSAJT KOLBÁSZ FŰSZ. 240 G
HAJDÚ GRILLSAJT MEDITERRÁN FŰSZEREK LEVENDULÁVAL 240g
HAJDÚ GRILLSAJT NATÚR 240g
HAJDÚ GRILLSAJT NATÚR KB. 1 KG
HAJDÚ GRILLSAJT PARTY PACK 3 ÍZ 3x240g
HAJDÚ GRILLSAJT PARTY PACK NATÚR 3X240g
HAJDÚ KÖRÖZÖTT 1kg
HAJDÚ KöRÖZÖTT 200g
HAJDÚ KRÉMFEHÉR HORDÓS 0,5kg
HAJDÚ KRÉMFEHÉR SAJT 185g
HAJDÚ LAPKA SAJT TOAST 150 G / 8
HAJDÚ LIGHT SZELETELT SAJT 125g
HAJDÚ MASCARPONE 1kg
HAJDÚ MASCARPONE 250g
HAJDÚ MOZZARELLA 1kg
HAJDÚ MOZZARELLA darabolt
HAJDÚ MOZZARELLA NATÚR 200g
HAJDÚ ÓARANY 1kg
HAJDÚ ÓARANY 200g
HAJDÚ ÓARANY darabolt
HAJDÚ PARENYICA FÜSTÖLT 105g
HAJDÚ PARENYICA FÜSTÖLT 175g
HAJDÚ PARENYICA FÜSTÖLT 190g
HAJDÚ RÁNTANI VALÓ SAJT 500g
HAJDÚ RESZELT FÉLKEMÉNY FÜSTÖLT SAJT 1kg
HAJDÚ RESZELT FÉLKEMÉNY FÜSTÖLT SAJT 200g
HAJDÚ RESZELT FÉLKEMÉNY SAJT 1kg
HAJDÚ RESZELT FÉLKEMÉNY SAJT 200g
HAJDÚ RICOTTA FÉLZSÍROS 0,5kg
HAJDÚ SAJTKRÉM NATÚR 1kg
HAJDÚ SAJTKRÉM ZÖLDFŰSZERES 1kg
HAJDÚ SERPENYŐS & GRILLSAJT 225g
HAJDÚ SERPENYŐS & GRILLSAJT LAKTÓZMENTES 225g
HAJDÚ TEJSZÍNES KRÉM 1 kg
HAJDÚ TEJSZÍNES KRÉM 2,6kg
HAJDÚ TEJSZÍNES KRÉM 250 g
HAJDÚ TÖMLŐS KŐRÖZÖTT 50g
HAJDÚ TRAPISTA FÜSTÖLT 300g
HAJDÚ TRAPISTA NATÚR 300g
HAJDÚ TRAPPISTA FÜSTÖLT SZELETELT 125g
HAJDÚ TRAPPISTA SZELETELT 125g
HAJDÚ VAJKRÉM 50g
HAJDÚ VAJKRÉM MAGYAROS 1kg
HAJDÚ VAJKRÉM MAGYAROS 200g
HAJDÚ VAJKRÉM NATÚR 1kg
HAJDÚ VAJKRÉM NATÚR 200g
HAJDÚ VAJKRÉM ZÖLDFŰSZERES 1kg

A játékban résztvevő kiemelt termékek listája:

HAJDÚ EDAM SZELETELT 125g
HAJDÚ GOURMET KRÉM GÖRÖGÖS 180g
HAJDÚ GOURMET KRÉM NATÚR 180g
HAJDÚ GOURMET KRÉM OLASZOS 180g
HAJDÚ GRILLENYICA 200g
HAJDÚ GRILLSAJT CHILI&LIME 240g
HAJDÚ GRILLSAJT GYROS FŰSZEREKKEL 240g
HAJDÚ GRILLSAJT KOLBÁSZ FŰSZ. 240 G
HAJDÚ GRILLSAJT MEDITERRÁN FŰSZEREK LEVENDULÁVAL 240g
HAJDÚ GRILLSAJT NATÚR 240g
HAJDÚ GRILLSAJT NATÚR KB. 1 KG
HAJDÚ GRILLSAJT PARTY PACK 3 ÍZ 3x240g
HAJDÚ GRILLSAJT PARTY PACK NATÚR 3X240g
HAJDÚ LIGHT SZELETELT SAJT 125g
HAJDÚ PARENYICA FÜSTÖLT 105g
HAJDÚ PARENYICA FÜSTÖLT 175g
HAJDÚ PARENYICA FÜSTÖLT 190g
HAJDÚ SERPENYŐS & GRILLSAJT 225g
HAJDÚ SERPENYŐS & GRILLSAJT LAKTÓZMENTES 225g
HAJDÚ TRAPPISTA FÜSTÖLT SZELETELT 125g
HAJDÚ TRAPPISTA SZELETELT 125g


VIII. Adatvédelem, adatkezelés

A Lebonyolító kiemelt fontosságúnak tekinti a Játékkal érintett személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelését. A Lebonyolító a Játék során tudomására jutott személyes adatok tekintetében adatkezelőnek minősül és adatkezelési tevékenységét az Általános Adatvédelmi Rendeletnek (Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről), a vonatkozó jogszabályoknak, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósága által kiadott ajánlásainak, iránymutatásainak, határozatainak, és egyéb közleményeinek megfelelően végzi. A Játékkal összefüggésben a Játékosok személyes adatainak kezelésére vonatkozó tudnivalókat a „Sajtolj, és Nyerj!” Nyereményjáték Adatkezelési Tájékoztatója elnevezésű dokumentum tartalmazza: https://hajdusajtjatek.hu/nyeremenyjatek-adatkezeles/

A Játékosok Hírlevélre történő feliratkozásával kapcsolatos adatkezelésről külön adatkezelési tájékoztató (https://hajdusajtjatek.hu/hirlevel-adatkezeles) rendelkezik.

Amennyiben a személyes adatok kezelése kapcsán adott hozzájárulás visszavonása a Játék Időtartama alatt, illetve a Nyeremények átadása előtt történik, a Játékban - lévén a beazonosításához szükséges személyes adatok hiányában a Játékos sorsoláson való részvétele és a vele történő kapcsolatfelvétel nem lehetséges - a Játékos nem vehet részt, illetve a Nyereményre való jogosultságát elveszti.


IX. Egyéb rendelkezések

A nyeremények másra át nem ruházhatók és pénzre át nem válthatók.

A Szervező vállalja, hogy kifizeti a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót, a nyeremények postai kézbesítésének költségét és a nyereményekkel kapcsolatban közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is vállalja. A Játékkal kapcsolatosan egyéb felmerülő költségek azonban a Játékost terhelik.

Szervező és Lebonyolító a jelen Játékszabályzat egyoldalú változtatásának a jogát fenntartja. Amennyiben a Játék során visszaélések, vagy olyan magatartás gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, Szervező és Lebonyolító fenntartja a jogot, hogy a Játékot szüneteltesse vagy megszüntesse, illetve a visszaélést elkövető személyt a Játékból kizárja. Ilyen esetben Szervező és Lebonyolító mindennemű felelősségét kizárja.

Szervező és Lebonyolító nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Szervező weboldala vagy Facebook oldalai technikai okokból időszakosan nem érhető el, vagy rendszerhiba miatt ideiglenesen tévesen működik. A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék technikai infrastruktúrájának tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, Szervezőn és Lebonyolítón kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező és Lebonyolító az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősségét kizárja.

A jelen Játékra és Játékszabályzatra irányadó jog a magyar jog.